Ny vd för Göteborgsbaserade Flodéns blir Anna Källström. Hon kommer närmast från en ledande position på Wästbygg och är väletablerad i den västsvenska byggbranschen.

Anna Källström är utbildad civilingenjör och är idag Regionchef på Wästbygg. Innan dess har hon arbetat på Skanska i 16 år, varav sju år som distriktschef för södra Älvsborg och Halland. Hon kommer nu att leda ett framgångsrikt bolag som befinner sig i en stark utvecklingsfas. Flodéns ingår i ByggPartnerGruppen, en byggkoncern med verksamhet i tre regioner i Sverige, men drivs under lokalt styre och ansvar.
– Anna är en mycket uppskattad ledare hos såväl medarbetare som hos kunder. Jag känner en trygghet i att Flodéns kommer att vidareutvecklas väl under hennes ledning, säger Sture Nilsson, koncernchef för ByggPartnerGruppen.
Sture Nilsson och övriga ledningen för ByggPartnerGruppen är mycket nöjda med rekryteringen av Anna Källström.
– Anna känns som helt rätt person för att leda Flodéns, utifrån vår kultur och våra värderingar. Hon har ledaregenskaperna, erfarenheten och drivet för att utmana våra medarbetare och attrahera nya kompetenser till bolaget, säger Peter Gustafsson, tillförordnad vd för Flodéns.

Anna Källström tillträder som VD för Flodéns den 2 januari 2023.