Nu förstärker ByggPartner sin organisation i Mälardalen, Uppsala och i kommunerna norr om Stockholm. Med tre nya arbetschefer ska byggentreprenören öka sin närvaro och ta position på expansiva marknader.

Gunilla Dahlstedt, tidigare biträdande distriktschef på Skanska, ska utveckla företagets verksamhet i området mellan Uppsala och Stockholm.
– Det kommer att hända mycket i den här delen av landet. Vi vill vara en del i denna utveckling, säger Gunilla.
Området mellan Stockholm och Uppsala är välkänt för Gunilla, som arbetat med Uppsala som bas i många år och nu ser fram emot att kunna dra nytta av erfarenheter och kontakter.
– ByggPartner är ett bolag med stark framåtanda och mycket på gång. Det finns en vilja att utvecklas och se möjligheter som jag verkligen uppskattar.

Christer Zetterberg, tidigare affärschef på TL-bygg, är ny arbetschef för ByggPartners region Uppsala. Han är taggad att befästa ByggPartners position inom framför allt bostadsbyggande, samhällsfastigheter och träbyggande. ByggPartner har flera större bostadsprojekt i produktion i centrala Uppsala och enligt Christer finns det gott om möjligheter att utöka.
– Jag känner den här staden och de som jobbar här. Jag vet vilka möjligheter och utmaningar som finns här. ByggPartner kommer att växa i Uppsala, i takt med att vi tar fler uppdrag, säger Christer.

Johan Sönnerlid är ny arbetschef för ByggPartners region Mälardalen, som har sitt kontor i Västerås sedan 1997. I Västerås och övriga Mälardalen är ByggPartner väl etablerat sedan lång tid och har flera pågående projekt, bland annat bostäder, skolor, förskolor och äldreboenden. Johan har varit projektchef på företaget i närmare fyra år och ser nu fram emot att ytterligare stärka företagets ställning i regionen.
– ByggPartner har ett starkt erbjudande, inte minst genom vår stora erfarenhet av partneringprojekt, säger Johan.

Gunilla Dahlstedt arbetschef ByggPartner

Bildtext: Gunilla Dahlstedt är ny arbetschef för ByggPartner i Uppsala/Stockholm norra. Nya arbetschefer är också Christer Zetterberg i region Uppsala och Johan Sönnerlid i region Mälardalen.