Sveriges renodlade byggentreprenör ByggPartner förstärker koncernledning genom rekrytering
av Fredrik Leo som ny vice VD med ansvar för entreprenadverksamheten. Fredrik Leo är för närvarande avdelningschef inom NCC Building.

Fredrik Leo är utbildad i Byggteknik och Miljöteknik vid Högskolan i Dalarna och startade sin karriär inom NCC som trainee 1998. Han har under sina 18 år på NCC haft flera ledande positioner bl.a. som avdelningschef, affärschef, entreprenadchef, produktionsledare. Fredrik är idag avdelningschef inom NCC Building.

”Fredrik Leo är en stark och uppskattad ledare med lång erfarenhet från entreprenadverksamhet och NCC. Vi är mycket glada över att han väljer att komma till oss på ByggPartner. Som vice VD kommer Fredrik att ansvara för entreprenadverksamheten. Han blir ett starkt tillskott i vår koncernledning. Det känns väldigt bra”, säger Sverker Källgården, VD, ByggPartner.

”Efter 18 år på NCC är det naturligt och spännande att gå vidare till ByggPartner som framgångsrikt utvecklat partneringmodellen. Jag ser fram emot att bidra med min storbolagserfarenhet när vi fortsätter växa i Stockholm/Mälardalen. Jag kommer från Dalarna så det känns lite som att komma hem”, säger Fredrik Leo, ny vice VD, ByggPartner.  

ByggPartner har bjudit in till förvärv av aktier med efterföljande notering på Nasdaq First North Premier, läs mer på www.byggpartner.se.

För mer information vänligen kontakta:

Sverker Källgården, VD

Mobil: 070-416 97 70

E-post: sverker.kallgarden@byggpartner.se 

Claes Thelander, CFO

Mobil: 070-416 97 44

E-post: claes.thelander@byggpartner.se