ByggPartner har fått i uppdrag att bygga 46 moderna lägenheter mitt i centrala Ludvika. Det handlar om ett partneringprojekt som vunnits i hård konkurrens med de stora riksbyggarna. 
– Våra processer, kompetenser och medarbetare gör att vi kan utmana och vinna mot de stora riksbyggarna, säger ByggPartners arbetschef, Johan Karlsson.

Direkt efter semestern samlas arbetsgruppen för att inleda projekteringen av de 46 centralt belägna lägenheterna som Ludvikahem planerar att bygga.

– Uppdraget blir ett kvitto på att vårt sätt att driva partneringprojekt börjar vara erkänt i branschen. Det är mycket glädjande för alla oss som jobbat med det här, säger Johan Karlsson.

Bygget påbörjas preliminärt i november och beräknas stå klart cirka 1,5 år senare. Allra först ska nuvarande byggnader rivas för att göra plats för det nya.

– Vi ska också att göra en kundundersökning och lyssna väldigt noga på hyresgästerna, säger Karlsson.

Känslan är att det kommer att handla om lite mindre lägenheter för kunder som efterfrågar yteffektiva boenden. Inget är dock bestämt och resultatet från kundundersökningen kommer att vara med och påverka.

– Just nu bygger vi också en bobutik åt Ludvikahem. Det är en trevlig kund att jobba med och vi är glada över att de valt oss även för det här projektet. Mest glädjande är att vi vinner våra upphandlingar, särskilt inom partneringprojekt vilket vittnar om att vi har en erfaren organisation och duktiga medarbetare, avslutar Johan Karlsson. 

För mer information: 
Johan Karlsson, arbetschef 

Tel: 070-712 95 34, E-post: johan.karlsson@byggpartner.com

ByggPartner är ett byggföretag som verkar i Dalarna, Mälardalen och Stockholm. I Dalarna är vi ett av de marknadsledande byggföretagen och i Mälardalen/Stockholm är siktet inställt på fortsatt expansion. Vi erbjuder byggentreprenad, byggservice och fastighetsutveckling och finns representerade i Borlänge, Avesta, Hedemora, Falun, Stockholm, Uppsala och Västerås. ByggPartner har cirka 360 medarbetare och omsätter drygt 1.1 miljarder kronor.